SON HABERLER

SEÇMENDEN CHP’YE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu AK Parti adayı Murat Kurum’u açık farkla geçerek yeniden başkan seçildi. Şişli’de Resul Emrah Şahan aldığı rekor oy oranıyla belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. İktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ise yarışı ikinci sırada tamamladı ve yaklaşık 22 yıllık iktidarında ilk kez seçim yenilgisi aldı.

ŞİŞLİ’DE DEĞİŞİM RÜZGARI MAHALLELERE YANSIDI

Muhtarlık seçimleri, 900'den fazla ilçede 50 binden fazla muhtarın belirlenmesinde önemli rol oynadı. Bu dönemde geçmiş yıllara kıyasla çok fazla kadın muhtar adayı da seçime katıldı.

BASIN YENİ BASIN TARİHİ KİTABINA KAVUŞTU

Prof. Dr. Suat Gezgin, “Osmanlı Devleti’nde ilk gazetecilik faaliyetlerinin başladığı 18. Yüzyılın sonlarından bugüne değişmeyen tek bir şey var, o da İstanbul’un yüzyıllardır basının merkezi özelliğini koruması.” Diyor.

ŞAHAN’DAN ŞİŞLİ’DE REZERV YAPI ALANINDA İMZASI BULUNAN İBB ADAYI KURUM’A KRİTİK SORU

Resul Emrah Şahan: (Şişli’deki rezerv yapı alanı) “Cumhur İttifakının İBB Adayı Murat Kurum’a tek sorum var; bu projeyle Şişli ve İstanbul'a hangi deprem sorununa ve deprem yarasına ilişkin çözüm üretiyor?” “İstanbul'a ihanet etmeyi ne zaman bırakacaklar? Talimatla imza atarak ihanet etmeyi ne zaman bırakacaklar?”

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADAYLARI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, siyasi partilerin belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları esnaf ziyaretlerinin yanı sıra yerel gazeteleri de ziyaret etmeye başladı. Yeniden Refah Partisi Şişli Belediye Meclis üyesi adayları, Şişli’nin tek yerel gazetesi Kentim Şişli Gazetesi ve Görülmeyen Gazeteyi ziyaret etti.

TÜRK DÜNYASINDAN SADETTİN SARANA BÜYÜK DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı olmak için İTO’daki görevinden ayrılan Sadettin Saran’a en büyük destek Türk Dünyasından geldi.

ŞİŞLİ İÇİN HAYALLERİM VAR!

Saadet Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı PERPA’nın sevilen iş insanı Fatih Yılmaz, Şişli Belediye Başkanı seçildikten sonra hayata geçireceği projelerini anlattı.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

31 Mart 2024’te yapılacak Yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Siyasi partilerin Belediye Başkan adayları, Şişli’nin tek yerel gazetesi Kentim Şişli Gazetesi ve Braille Alfabesi ile yayınlanan Görülmeyen Gazeteyi ziyaret etti.

4
TGC KADIN GAZETECİLER KOMİSYONU ANKET YAPTI: KADIN GAZETECİLER ŞİKAYETÇİ

TGC KADIN GAZETECİLER KOMİSYONU ANKET YAPTI: KADIN GAZETECİLER ŞİKAYETÇİ

100 kadın gazeteciyle görüşülerek yapılan anketin sonuçlarına göre her alanda olduğu gibi medyada da var olma mücadelesi veren kadınların mevcut şartlarının giderek ağırlaştığı belirlendi.

4
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
DİĞER MANŞETLER